lunes, 12 de diciembre de 2011

campeonato de España de Aguas Abiertas

La candidatura del CLUB NATACIÓ VILANOVA ha estat la elegida en la reunió de la junta directiva de la RFEN celebrada el dia 26 de Novembre a Madrid per organitzar el XV CAMPIONAT D´ESPANYA D´AIGÜES OBERTES, III CAMPIONAT D´ESPANYA “OPEN” MÁSTERS D´AIGÜES OBERTES que ademés serà Campionat de Catalunya i la XXXVIII edició de la TRAVESSIA NEDANT A LA PLATJA DE VILANOVA I LA GELTRÚ. La candidatura vilanovina es va imposar a les altres dues candidates, Cullera (València) i Ourense (Galícia). En principi les dates escollides són el 16 i 17 de Juny a l´espera del calendari oficial d´aigües obertes de la LLiga Europea de Natació (LEN).
Des d’aquest moment ens posem a treballar en l´event esperant estar a l´alçada d´un campionat d´aquestes caraterístiques. Podrem gaudir durant tres dies d´entrenaments i competició dels millors nedadors espanyols i catalans de llarga distància on estaran els esportistes que representaran a Espanya als Jocs Olímpics de Londres 2012.
El club també estarà ben representat en l´apartat de màsters on hi han obertes moltes esperances d´aconseguir una bona quantitat de medalles. Tot aixó podent aconseguir-ho a casa que sempre és un alicient afegit.
Seran uns dies apasionants on el nom de la ciutat de Vilanova i la Geltrú serà el centre de la natació estatal i catalana.
Durant els propers mesos us tindrem informats de com van els preparatius en aquesta matexia pàgina.

Des del Club Natació Vilanova volem donar les gràcies l´Ajuntament de Vilanova i la Geltrú encapçalat per la Sra Alcaldesa i Regidora d´Esports Neus Lloveras, al seu Cap d´Esports Pere Cayuela, als tècnics i a tots/es aquells/es que heu donat suport a la nostra candidatura.
Noticia apareguda ahir diumenge a la pàgina web de la REAL FEDERACIÓN ESPAÑOLA DE NATACIÓN: www.rfen.es VILANOVA I LA GELTRÚ.
PD: en la intimidad hablo el Catalá

4 comentarios:

el Xavi dijo...

Jordi, lo del català t'ha quedat collonut. De puta mare.

JON dijo...

Podem preparar pla de cap de setmana per aquest campionat.?
Hi haura medusses a la travesia?
Es nada amb vestit de neopre?

Una salutació.

Jon

Anónimo dijo...

A otra cosa polakos.
Para cuando ese calendario de masters ?
Ahora o nunca; es el momento.

Lourdes dijo...

¡ ¡ Uff! ! El día 28 toma de tiempos . Parece una inocentada pero, no, va en serio. Hektor quiere controlar los abusos de las navidades. Creo que ese día,
más de uno va a tener fiebre o estará en Canarias o.....
Muxus